Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Winnaar Minutenspel Hercules - SVA

21 oktober 2019 11:15

Na een winstpartij tegen Ilpendam, 3-1, was het nu de beurt aan SVA om het op te nemen tegen ons eerste mannenelftal. Met een goed gevoel begon hercules aan de wedstrijd. Er werd in de 26e minuut gescoord. Jackpot! Deze minuut is van Ray Bak, gefeliciteerd Ray! Dit was het enige doelpunt voor Hercules. In de 96e minuut kwam SVA op gelijke hoogte. Onverdiend. Op naar zondag, waar Zondag 1 het opneemt uit bij Beemster.

Het was heer en meester in de eerste helft. Het kwam helaas al na 9 minuten op een 0-1 achterstand. Gelukkig was daar Jelle Duijf die 3 man voorbij ging en de bal panklaar voor gaf op het hoofd van Dennis Schavemaker. 1-1. In de tweede helft bleef het eenrichtingsverkeer, Hercules was de sterkste vandaag maar liet grote kansen liggen. Er kwamen ruimtes op het veld, aan beide kanten. Het doelpunt kon beide kanten opvallen maar vandaag zat het een keer mee. In de 94e minuut mocht Revelino Denswil een vrije trap nemen van zo een 35 meter van het doel af. Een vrije trap die je normaal zou voor geven maar daar dacht Revelino anders over. Hij krulde de bal richting de tweede paal, keeper kansloos. 2-1! Een heel belangrijk doelpunt voor Hercules! Ook was het een heel belangrijk doelpunt voor de Slapjanussen! Caching! Zij hadden de 90e minuut + blessure tijd! Gefeliciteerd mannen!
Met deze belangrijke overwinning pakt Hercules 10 punten uit de laatste vier wedstrijden en staat daarmee op de 2e plek!